Meer lezen? Ga naar het nieuwsbrievenarchief...
Nieuwsbrief
Jan-Hendrik Veenkamp

Nieuwsbrief augustus 2019

 

Wat een voorjaar en een zomer vol zang en klank; De Notenboom heeft prachtig in bloei gestaan. En de komende maand nodig ik je uit om mee te doen met verschillende 'oogstfeesten'!

Dankzij de grote belangstelling voor mijn workshops gedijt mijn klankatelier De Notenboom heel goed. Het is een vruchtbare wisselwerking; de enthousiaste respons van jullie doet mijn begeleiding meer en meer verfijnen en verdiepen.

Ik kijk terug op een reeks van meerdaagse activiteiten in binnen- en buitenland die me met grote dankbaarheid vervullen. Zie hieronder 'de oogst' aan nieuw aanbod!

KoorAmor

Ik hoor zuchten van verlichting: "de zomerstop is bijna voorbij... nog even en we mogen weer." Ook steeds meer jonge mensen weten - tot mijn vreugde - deze inloop-zangavonden te vinden.

De KoorAmor-avonden starten weer op:

  • dinsdag 17 september - Amsterdam
  • woensdag 18 september - Haarlem

Korenlint

Op zondag 15 september vindt Korenlint plaats, een fantastisch evenement in Haarlem op de Open Monumenten-dagen.

Wij zingen om:

  • 12:30 uur - Gebouw Zang en Vriendschap
  • 16:30 uur - Groenmarktkerk

Graag aanmelden via mijn website. Zorg dat je minimaal 20 minuten voor tijd ter plekke bent.

zwart-wit-vleugel-groep.jpg

Zangdagen in het najaar

Graag je speciale aandacht voor:

Herfstretraite in NeuMühle (Duitsland)

neumuehle.jpg

Herfstretraite (22-26 oktober) in het mooie meditatiecentrum NeuMühle in de Eifel. Omringd door schitterende natuur. Ik heb het centrum zelf onlangs bezocht en nodig je met groot enthousiasme uit je hiervoor in te schrijven.

NeuMühle is (zoals te lezen op hun website):
Een oase van stilte en op adem komen, een oord van ontmoeting. NeuMühle was één van de eerste centra in Duitsland waar oosterse en westerse mystiek elkaar ontmoetten.

Zangretraite in De Weyst

Het voormalige klooster De Weyst in Brabant is een prima locatie om voluit te genieten van de liederen uit alle windstreken die op het programma staan. In de kloosterkerk is een prachtige akoestiek.

Dit najaar heb ik weer een weekend gepand van 4 - 7 oktober 2019.

Jaartraining 2019-2020

In de Jaartraining krijgt iedere deelnemer volop de kans via zang en klank zijn of haar innerlijk potentieel meer en meer tot expressie te brengen. Dit is een bevrijdend proces met oneindige individuele en universele 'zeggingskracht'.

De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

De bijeenkomsten van de Jaartraining (start zaterdag 12 oktober) vinden plaats op twee zaterdagen en op zeven woensdagmiddagen in mijn atelier in Haarlem.

Workshops Stembevrijding

Dit najaar biedt ik weer een aantal workshops Stembevrijding aan op vrijdagmiddag.

In een groep van maximaal 8 personen krijg je alle ruimte voor jezelf via oefeningen voor "Lijf & Stem". Deze middag vindt plaats in mijn eigen klankatelier in Haarlem. Het wordt een afwisselend programma met dynamiek en verstilling. Naast de gezamenlijke oefeningen en het zingen van liederen krijgt iedereen die wil de ruimte om individueel in de groep te werken.

Dit zijn de data:

Tot ziens/zings!

Jan-Hendrik

agenda: desktop | mobieltechniek: Alex Pot
Je ontvangt dit bericht omdat je staat ingeschreven als abonnee op de nieuwsbrief van praktijk De Notenboom
Jan-Hendrik Veenkamp – 06 - 307 960 57 | infN8XXo@j5qotanhyoEmendqPtarikveeR9uYnkamp.nldsEl
 

privacyverklaring