Meer lezen? Ga naar het nieuwsbrievenarchief...
Nieuwsbrief
Jan-Hendrik Veenkamp

KoorAmor-online dinsdag 4 mei 2021

You can't kill the Spirit, she is like a mountain, old and strong, she goes on and on and on.

 

Nu de avondklok weer van de baan is start KoorAmor-online om 19:45u. Om 20:00u stipt zullen verwijlen in de minuut stilte die door velen in heel ons land geëerd en gerespecteerd wordt. Dodenherdenking is een krachtig ritueel om te gedenken. Een appèl om te leren en ervaringen te integreren in het dagelijks leven. Ik wil mijn keuze van liederen hier op afstemmen. Eén dient zich pontificaal aan: You can't kill the Spirit

Kortom de sfeer van gedenken en inkeer én het koesteren en aanmoedigen van vrijheid ...verweven in ons zingen ruimte geven.

Rebirth/Wedergeboorte

In mijn werkwijze met zang en stembevrijding laat ik me inspireren door universele krachten ook wel archetypen genaamd. In deze tijd is de kracht van de Destroyer haast onontkoombaar aanwezig. Woorden schieten vooral tekort om deze kracht te duiden en te doorgronden. Tegenover deze kracht staat de Creator. Ook een ondoorgrondelijk fenomeen. Beiden zijn in en buiten ons. Samen bewerkstelligen ze een derde archetype: Rebirth/Wedergeboorte. Al die krachten zijn volop in beweging in deze onvoorstelbaar spannende tijd. Via het radioprogramma Vroege Vogels werd ik opmerkzaam gemaakt op de documentaire: het paradijs op aarde begint in Nederland. Het doet mij zingen van blijdschap.

De Notenboom: familiebedrijf

In de studio de Notenboom helpen onze dochters Marije, Roos en Birte het uitzenden van KoorAmor-online mogelijk maken. Ik wil hen graag in het zonnetje zetten. Het is zo vreugdevol voor me dat dit gebeurt. Sieta mijn levensgezellin en moeder van Birte, Roos en Marije zingt regelmatig in het studiokoortje van KoorAmor-online. En ondersteunt mij door dik en dun. Al jaren heb ik me vooral gericht op uitvoerend werk in individuele stemsessies; meezing-avonden KoorAmor en workshops en retraites op locatie in tal van landen. Nu voorvoel ik dat we ook in de studio veel werk gaan verzetten. En dat naastKoorAmor-onlineeen divers aanbod zal groeien. Van opnamen om te luisteren en mee te zingen. Van online trainingen etcetera. Een familiebedrijf, een droom die realiteit wordt.

koor amor regie 1

Tot ziens/zings! Dat kan al aanstaande dinsdag 4 mei om 19:45u met KoorAmor-online

Jan-Hendrik

agenda: desktop | mobieltechniek: Alex Pot
Je ontvangt dit bericht omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief of een activiteit van Jan-Hendrik Veenkamp
Jan-Hendrik Veenkamp – 06 - 307 960 57 | inf8Uxzo@jdgInanhYqK5end0NpOrikZ13EveeTRO0nkaMoQamp.I4ihnliCYi
 

privacyverklaring