Meer lezen? Ga naar het nieuwsbrievenarchief...
Nieuwsbrief
Jan-Hendrik Veenkamp

KoorAmorH'lem: Violist Robert Duizend te gast èn er wordt gefilmd

 

Iedere KoorAmor avond heeft zijn eigen sfeer. De ingrediënten zijn telkens weer net iets anders. Geen één avond is de samenstelling van zangers en repertoire gelijk. En tegelijkertijd is het toch een heel eigen geluid en stemming. Er is in de afgelopen jaren een vaste groep zangers ontstaan die vertrouwd zijn met vele liederen uit alle windstreken. Dit betekent dat ik een afwisselend zangprogramma kan begeleiden met een minimum aan oefenen.

Violist Robert Duizend en journalist Wim Brouwer te gast

A.s woensdag 4 april ben je weer van harte welkom. Deze avond wordt gefilmd door de journalist Wim Brouwer, die de komende periode een filmimpressie maakt over mijn werk.

Het verheugt me dat Robert Duizend op viool de avond zal opluisteren. Het is nog niet zo lang geleden dat Robert bij de KoorAmorH'lem avond te gast was. Zijn bijdrage leverde vele enthousiaste reacties op.

Meditatieve Zang in Raphaëlkapel

Ook wil ik je attenderen op de meditatieve zangavond in de Raphaëlkapel op donderdag 5 april. Een intieme sfeer waarin we eenvoudige meditatieve liederen zingen. Ook deze avond wordt door Wim Brouwer gefilmd.

De kosten bedragen €15 en je bent vanaf 19:30 u welkom. De avond is van 19:45 tot 22:00 uur. Halverwege is een korte pauze. Je kunt contant betalen of overmaken. De info staat op mijn website.

Tot ziens/zings!

Jan-Hendrik

agenda: desktop | mobiel techniek: Alex Pot
Je ontvangt dit bericht omdat je staat ingeschreven als abonnee op de nieuwsbrief van praktijk De Notenboom
Jan-Hendrik Veenkamp – 06 - 307 960 57 | infubUro@jyVP0anhendpqBNrik0Hg3veenka1TCemp.nl7avh