Meer lezen? Ga naar het nieuwsbrievenarchief...
Nieuwsbrief
Jan-Hendrik Veenkamp

Activiteiten in het komende seizoen

 

Het komende seizoen najaar 2018 voorjaar 2019 staat voor de deur. Met plezier breng ik je hierbij op de hoogte van mijn aanbod. Er zit vast iets voor je bij...

Nieuwe ervaringen en nieuwe wegen

Graag deel ik met je hoe vervullend dit voorjaar en de zomer voor me is geweest. Er ontstaat een steeds intensere wisselwerking met mijn groepen. Ik ervaar dit als magisch.

Afgelopen juli tijdens mijn eerste Hero Within stembevrijding-week in de Vogezen reageerden de deelnemers tijdens de eerste workshop-ochtend al zo enthousiast op de - in mijn beleving - spannende opdrachten die ik gaf, dat dit een startsein werd voor koers dwars door zee. Geen omwegen maar recht op het doel af. Zo liep ik op deze ideale verstilde plek in de natuur met mijn trommel vaak tussen klinkende tweetallen door die elkaar maximaal ruimte en aandacht in hun vrij de zangoefeningen gaven.

Ik krijg in het moment de inval voor een nieuwe klankoefening of gezamenlijk lied.

Dat is de magie van het in de flow mogen zijn. De "magician" in mij pakt zijn kans. Ik ervaar dit als oogsten: het nu jarenlange werken met de archetypen drukt zich uit in mijn werkwijze die zich iedere keer verdiept en zich als verrassend nieuw openbaart.

Het is vreugdevol werken op deze manier waarbij ik zoveel enthousiasme van mijn deelnemers terugkrijg... Het moedigt mij aan mijn weg in het begeleiden organisch te vervolgen. En zelf ook verrast te zijn waartoe dit leidt.

Concrete activiteiten

Op mijn website vind je de info betreft mijn aanbod in het nieuwe seizoen.

Schroom niet contact op te nemen via de mail.

Tot ziens/zings!

Jan-Hendrik

P.S. Heel blij ben ik met de assistentie van Marijke ’t Hart. Zij coördineert de praktische zaken betreft mijn activiteiten. Dit betekent dat Marijke namens mij contact onderhoudt betreft je aanmeldingen of vragen.

agenda: desktop | mobiel techniek: Alex Pot
Je ontvangt dit bericht omdat je staat ingeschreven als abonnee op de nieuwsbrief van praktijk De Notenboom
Jan-Hendrik Veenkamp – 06 - 307 960 57 | info@jRfBHanhQBWhendkkiOrikveeI0HMnkaI7Jnmp.zXtVnl 1IvG
 

privacyverklaring