Meer lezen? Ga naar het nieuwsbrievenarchief...
Nieuwsbrief
Jan-Hendrik Veenkamp

Spanje, Findhorn en Victoria Hanna

 

Ik wens dat dit jaar je veel zangvreugde brengt en wil daar graag mijn bijdrage aan leveren. Met plezier zie ik dat vele deelnemers van mijn (meerdaagse) activiteiten opnieuw hun gezicht laten zien en stem laten horen.

Findhorn, 7 - 12 september

Afgelopen jaar heb ik een Experience Week te Findhorn in Schotland gedaan. Ik wil op deze inspirerende plek in september terugkeren met een zang/stembevrijding retraite.

Een mooie kans voor jou om in een groep hiernaar toe te reizen en zo én te kunnen deelnemen aan mijn programma én kennis te maken met deze mooie veelzijdige locatie.

Dit zou kunnen van 7 september tot 12 september. Ik moet dan wel financieel garant staan voor minimaal 12 deelnemers en wil nu inventariseren of minimaal 12 mensen mee zouden willen (die nu al garant willen staan voor hun deel van de verblijfskosten).

 • De verblijfskosten zijn per persoon € 650,-.
 • De totale kosten voor deze 5-daagse zangretraite zullen ongeveer € 1.100 bedragen (inclusief verblijf, programma en vlucht).

Graag ontvang ik je reactie als je interesse hebt om mee te gaan met deze zang/stembevrijding retraite. Je reactie kun je sturen naar marijkMD9Ee@janhem6IendLcGcrikveenkalTwnmp.nlGzew.

findhorn-strand.jpg
Strand bij Findhorn

findhorn-universal-hall.jpg
Universal Hall, Findhorn

Zangretraite in Spanje en weekend met Victoria Hanna

 • Noord Spanje
  13 - 20 juni
  Ook attendeer ik je graag op de zang/stembevrijding retraite die ik hier in La Miana organiseer. Er is nog plek, wacht niet te lang met aanmelden.
  Lees meer...
 • Weekend met Victoria Hanna
  21 - 23 juni
  Tot slot maak ik je opmerkzaam op het weekend geleid door de Israëlische stemkunstenares Victoria Hanna in Handel (Brabant).
  Lees meer...

spanje-la-miana-kapel.jpg Kapel La Miana, Noord Spanje

Tot ziens/zings!

Jan-Hendrik

agenda: desktop | mobieltechniek: Alex Pot
Je ontvangt dit bericht omdat je staat ingeschreven als abonnee op de nieuwsbrief van praktijk De Notenboom
Jan-Hendrik Veenkamp – 06 - 307 960 57 | infwgXEo@janhendou2wrikSvDxveeT0g5nkamp.nl4Jad
 

privacyverklaring