De Notenboom, klankatelier en praktijk voor stembevrijding

Jaartrainingen

In de afgelopen jaren heb ik talrijke jaartraining-groepen begeleid.

Naar de gelijknamige titel van het boek over de archetypen door Carol Pearson: Awakening the Heroes Within. Vele deelnemers van mijn jaartraining deden aan opeenvolgende edities mee. Dat kan heel goed omdat al mijn programma's een eigen dynamiek en invulling krijgen.

Geen enkele 'reis' is hetzelfde

Rode draad is dat iedere deelnemer volop kans krijgt en aangemoedigd wordt via zang en klank zijn of haar innerlijk potentieel meer en meer tot expressie te brengen. Dit is een bevrijdend proces met oneindige individuele en universele 'zeggingskracht'.

Stembevrijding Klankreis in 7 workshop-etappe's

Na de jaarwisseling bied ik dit programma aan. Het betreft 7 woensdagmiddagen vanaf 22 januari tot 6 mei 2020. Alle deelnemers starten met een individuele (intake) sessie en tijdens deze reeks plannen we nog twee individuele sessies van een uur.

We werken in een groep van 5 tot maximaal 8 deelnemers. Dat vind ik een mooie intieme groepsgrootte, waarin jij voluit tot je recht kunt komen. Je krijgt zo optimaal de kans om je innerlijk potentieel (verder) te wekken. Stem en klank geven is zo concreet en kan zo krachtig, intiem en kwetsbaar zijn. Ik zie en ervaar telkens weer hoe vreugdevol en ontroerend het voor de deelnemers is om op een zo'n natuurlijke manier zichzelf kenbaar, zichtbaar en hoorbaar te maken. Deelnemers laten me weten dat deze begeleiding doorwerkt in hun dagelijks leven. En zo een nieuwe stroom op gang brengt. Dat is de kracht van jouw innerlijk potentieel als dat meer en meer vrij mag komen en emoties ruimte krijgen en kunnen transformeren. Deze training is vooral 'doen'. Als het moment voor jou nu daar is, is het een kwestie van je kans grijpen. Het is een inclusieve training, waarin alles wat je 'in huis' hebt aan bod mag komen en verklankt. Dat vraagt moed en is aan de andere kant heel dichtbij en gaat 'als van zelf'.

Merk je dat mijn toelichting je 'roept' of nieuwsgierig maakt…schroom dan niet me vrijblijvend te bellen of mailen. Dan kunnen we verder afstemmen en eventueel een intake sessie plannen.

Jan-Hendrik

Praktische informatie

Groepsgrootte en werkwijze

Min. 5 deelnemers, max. 8 deelnemers. In deze groep zetten we met elkaar het onderzoek verder voort van de krachtige werking van klank en zang, gekoppeld aan (lichaams)bewustzijn.

Locatie

Mijn Klankatelier de Notenboom. Adres: Johan Hissinkstraat 9 , 2033MW Haarlem (goed bereikbaar met ov en gratis parkeren in de wijk) .

Data

Deze training bestaat uit 7 woensdagmiddagen van 13:30 uur tot 17:00 uur:

  • 22 januari;
  • 5 februari;
  • 26 februari;
  • 25 maart;
  • 8 maart;
  • 22 april;
  • 6 mei.

Twee individuele sessies

In onderling overleg af te spreken.

Intake

In overleg af te spreken.

Kosten

Prijs voor de Leergang bedraagt € 789,-, incl. BTW.

Andere afspraken

Voor deze pagina dient javascript in de browser ingeschakeld te zijn!