De Notenboom, klankatelier en praktijk voor stembevrijding

Jaartrainingen

In de afgelopen jaren heb ik talrijke jaartraining-groepen begeleid.

Naar de gelijknamige titel van het boek over de archetypen door Carol Pearson: Awakening the Heroes Within. Vele deelnemers van mijn jaartraining deden aan opeenvolgende edities mee. Dat kan heel goed omdat al mijn programma's een eigen dynamiek en invulling krijgen.

Geen enkele 'reis' is hetzelfde

Rode draad is dat iedere deelnemer volop kans krijgt en aangemoedigd wordt via zang en klank zijn of haar innerlijk potentieel meer en meer tot expressie te brengen. Dit is een bevrijdend proces met oneindige individuele en universele 'zeggingskracht'.

Mijn expertise

In mijn jaartrainingsaanbod komt mijn hele expertise volop tot jouw beschikking. Het is intens traject zo blijkt met een krachtige uitwerking in het dagelijks leven.

Tijdens deze training zingen we liederen, doen we klankmeditaties, verwelkomen we de stilte. Ik begeleid met talrijke oefeningen waaronder visualisaties.

Ik begeleid je ook op de piano en trommel. Iedereen die wil krijgt ruimte om ook individueel in de groep te werken. Tijdens de bijeenkomsten beperk ik verbaal analyseren en elkaar commentaar geven zoveel mogelijk. Mijn werkwijze richt zich vooral op de ervaring en die voluit 'ontvangen' en een plek geven in jezelf en in je dagelijks leven.

De essentie is dat d.m.v. klank/zang jouw innerlijk potentieel meer en meer gewekt mag worden. Ik nodig je uit om een 'reisjournaal' bij te houden d.m.v. creatief schrijven en tekenen. En ook a.d.h.v de archetypen die ik introduceer 'onderzoek' te doen. Het huiswerk kun je naar eigen wens aandacht geven. De één zal hier graag veel tijd aan geven en voor de ander is dat minder aan de orde. Daar kun je je eigen pad in gaan.

Bel of mail mij gerust voor verdere informatie,

tot ziens/zings!

Jan-Hendrik

Praktische informatie

De eerste jaartraining groep is vol. Bij voldoende belangstelling start ik een tweede groep. Heb je interesse? Laat dit weten dan houden we je op de hoogte. Of spreek een kosteloos intakegesprek af, zodat we kunnen onderzoeken of mijn programma/werkwijze je past. Een afspraak voor een intakegesprek kun je maken door mij te bellen: 06- 30 79 60 57.

Groepsgrootte en werkwijze

Max. 8 deelnemers. In deze groep zetten we met elkaar het onderzoek verder voort van de krachtige werking van klank en zang, gekoppeld aan (lichaams)bewustzijn.
De jaartraining bestaat uit 2 zaterdagen, 7 middagen en 2 individuele sessies.

Locatie

Mijn atelier (J. Hissinkstraat 9 in Haarlem).

Kosten

Worden nog nader bekend gemaakt.

Andere afspraken

Voor deze pagina dient javascript in de browser ingeschakeld te zijn!