De Notenboom, klankatelier en praktijk voor stembevrijding

online meezingen

Jaartrainingen

In de afgelopen jaren heb ik talloze groepen begeleid. In (dag) workshops of meerdaagse programma's op locaties in binnen en buitenland.

Naar de gelijknamige titel van het boek over de archetypen door Carol Pearson: Awakening the Heroes Within. Vele deelnemers van mijn jaartraining deden aan opeenvolgende edities mee. Dat kan heel goed omdat al mijn programma's een eigen dynamiek en invulling krijgen.

Sounding the Heroes Within

Rode draad is dat iedere deelnemer volop kans krijgt en aangemoedigd wordt via zang en klank zijn of haar innerlijk potentieel meer en meer tot expressie te brengen. Dit is een bevrijdend proces met oneindige individuele en universele 'zeggingskracht'. Aan de hand van de twaalf archetypen

Krachtig, intiem en kwetsbaar

Stem en klank geven is zo concreet en kan zo krachtig, intiem en kwetsbaar zijn.

Deelnemers laten me weten dat deze begeleiding doorwerkt in hun dagelijks leven. En zo een nieuwe stroom op gang brengt. Dat is de kracht van jouw innerlijk potentieel als dat meer en meer vrij mag komen en emoties ruimte krijgen en kunnen transformeren.

Meer informatie

Deze training is vooral 'doen'. Als het moment voor jou nu daar is, is het een kwestie van je kans grijpen. Het is een inclusieve training, waarin alles wat je 'in huis' hebt aan bod mag komen en verklankt. Dat vraagt moed en is aan de andere kant heel dichtbij en gaat 'als van zelf'.

Merk je dat mijn toelichting je 'roept' of nieuwsgierig maakt… schroom dan niet me vrijblijvend te bellen of mailen. Dan kunnen we verder afstemmen en eventueel een intake sessie plannen voor een volgende jaartraining.

Jan-Hendrik

Groepsgrootte en werkwijze

Min. 5 deelnemers, max. 7 deelnemers. In deze groep zetten we met elkaar het onderzoek verder voort van de krachtige werking van klank en zang, gekoppeld aan (lichaams)bewustzijn.

Locatie

((dwdata-location))

Data

6 maandagen, steeds van 18:30 - 21:00u uur

  • 15 november
  • 29 november
  • 6 december
  • 13 december
  • 20 december

Kosten

€ 450,00 of € 333,-, al naargelang je portemonnee. Prijs inclusief koffie/thee en 'gezonde' versnaperingen. Exclusief kosten intakegesprek (€ 50).

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden.

Voor deze pagina dient javascript in de browser ingeschakeld te zijn!