De Notenboom, klankatelier en praktijk voor stembevrijding

online meezingen

Jaartrainingen

In de afgelopen jaren heb ik talrijke jaartraining-groepen begeleid.

Naar de gelijknamige titel van het boek over de archetypen door Carol Pearson: Awakening the Heroes Within. Vele deelnemers van mijn jaartraining deden aan opeenvolgende edities mee. Dat kan heel goed omdat al mijn programma's een eigen dynamiek en invulling krijgen.

Geen enkele 'reis' is hetzelfde

Rode draad is dat iedere deelnemer volop kans krijgt en aangemoedigd wordt via zang en klank zijn of haar innerlijk potentieel meer en meer tot expressie te brengen. Dit is een bevrijdend proces met oneindige individuele en universele 'zeggingskracht'.

Stembevrijding Klankreis in 7 workshop-etappe's

De leergang die op 22 januari start is vol.

Krachtig, intiem en kwetsbaar

Stem en klank geven is zo concreet en kan zo krachtig, intiem en kwetsbaar zijn. Ik zie en ervaar telkens weer hoe vreugdevol en ontroerend het voor de deelnemers is om op een zo'n natuurlijke manier zichzelf kenbaar, zichtbaar en hoorbaar te maken.

Deelnemers laten me weten dat deze begeleiding doorwerkt in hun dagelijks leven. En zo een nieuwe stroom op gang brengt. Dat is de kracht van jouw innerlijk potentieel als dat meer en meer vrij mag komen en emoties ruimte krijgen en kunnen transformeren.

Meer informatie

Deze training is vooral 'doen'. Als het moment voor jou nu daar is, is het een kwestie van je kans grijpen. Het is een inclusieve training, waarin alles wat je 'in huis' hebt aan bod mag komen en verklankt. Dat vraagt moed en is aan de andere kant heel dichtbij en gaat 'als van zelf'.

Merk je dat mijn toelichting je 'roept' of nieuwsgierig maakt… schroom dan niet me vrijblijvend te bellen of mailen. Dan kunnen we verder afstemmen en eventueel een intake sessie plannen voor een volgende jaartraining.

Jan-Hendrik

Praktische informatie

Groepsgrootte en werkwijze

Min. 5 deelnemers, max. 8 deelnemers. In deze groep zetten we met elkaar het onderzoek verder voort van de krachtige werking van klank en zang, gekoppeld aan (lichaams)bewustzijn.

Locatie

Mijn Klankatelier de Notenboom. Adres: Johan Hissinkstraat 9 , 2033MW Haarlem (goed bereikbaar met ov en gratis parkeren in de wijk) .

Andere afspraken

Voor deze pagina dient javascript in de browser ingeschakeld te zijn!